LJ. ŠIŠKA - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 101.1 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje 8/9

 

Šifra: 430 MAV

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: Lj. Šiška

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 365.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
101,1 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2009, 8/9 nad., izredno prijetno in nadstandardno opremljeno stanovanje, prodamo. Cena: 365.000,00 EUR

Dodaten opis

V verjetno najbolj mirni in prijetni lameli novejše soseske se v 8. nadstropju nahaja odlično razporejeno družinsko stanovanje, ki se prodaja skupaj z vso nadstandardno ter po meri izdelano opremo in aparaturami.

V drugi kleti se nahaja shramba in izredno prostorna garaža (dve veliki parkirni mesti), ki se zapira z rolo garažnimi vrati. Možno parkiranje vseh osebnih vozil, saj je garaža tudi izredno globoka ter opremljena s poličniki.

Stanovanje je odlično vzdrževano, vso pohištvo je izdelano po meri pretežno iz masivnega lesa, v kuhinji pulta izdelana iz ameriškega oreha in spalnica prav tako. Vgrajena je kakovostna bela tehnika, praktično vsa oprema, ki je razvidna iz priloženega foto-materiala ostane v stanovanju.

Oljen hrastov parket, talno ogrevanje, upihovalniki zraka in radiator v kopalnici. Vsa okna in panoramske stene imajo elektro daljinsko vodene žaluzije.

Zunanja enota kakovostne klimatske naprave je montirana na velikem balkonu, kjer so položena novejša tla iz lesa sibirskega macesna. V stanovanju so bila zamenjana tudi vsa standardna notranja vrata. 

Sestava stanovanja: dnevna soba s kuhinjo z jedilnico, prostoren in odlično opremljen balkon z lepim razgledom na sončni zahod v zelene Polhograjske dolomite(SZ lega), hodnik z vgradnimi garderobnimi omarami, spalnica, otroška soba, kopalnica z WC-jem, utility z WCjem, balkon, shramba, velika garaža.

Neto bivalna površina stanovanja z odštetimi površinami pod pregradnimi stenami znaša 81,30 m² (po prvotni izmeri etažnega elaborata torej neto stanovanjske površine 87,2 m²). Balkon meri 13,9 m² in shramba s samostojno etažno številko 5,9 m².

Soseska je odlično logistično locirana z dobro prometno povezavo v vse strani, vse kar družina potrebuje je praktično na dlani. V zadnji lameli in robnim zunanjim  stanovanjem ste tudi dovolj odmaknjeni od prisotnega vrveža velike soseske in nakupovalnega središča. Pogled na Kamniško-Savinjske Alpe bodo žal v pretežni meri zastrle stavbe sicer v okoliš zelo lepo umeščenega projekta Kvartet, ki se gradi v diagonali čez mimobežno ulico glede na lamelo v kateri se stanovanje nahaja.

Ponudbeni pogoji prodajalca za nakup stanovanja:

·   Posredniško provizijo v celoti poravna prodajalec

·   DPN plača kupec


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: COOP nepremičnine d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 113, 1000 - Ljubljana
GSM: 051/444-322, 01/620 96 95
Email: info@coop-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje